Geen categorie

Kampinschrijving 2019

Beste leden en ouders,

Het Chirojaar loopt op zijn einde en we denken al aan het superkamp dat eind augustus zal plaatsvinden. Voor de Pinkels & Tsjoepkes gaat het kamp door van 23 tot 29 augustus, voor de andere groepen van 20 tot 29 augustus.D e Tiptiens en de Aspi’s gaan ook op voorkamp vanaf 17 augustus en krijgen daar nog informatie over van hun leiding.

Dit jaar verlopen de inschrijvingen via het onderstaande formulier. Als jullie kind niet mee zou gaan op kamp laat het dan weten via mail: info@chirodepinte.be

Meer informatie over het kampthema en de kampplaats volgt begin augustus in het kampboekje dat in de brievenbus wordt bezorgd. Als jullie vragen hebben over het kamp spreek dan gerust de leiding aan of stuur een mailtje naar info@chirodepinte.be

De medische fiche: Medische steekkaart 2019

Deze moet worden ingevuld en aan ons worden bezorgd op zondag of na 19 mei in de brievenbus worden gestoken bij leider Thijs (Koning Albertlaan 34, 9840 De Pinte)

Om de inschrijving af te ronden moet er nog 145 euro (voor P&T) of 180 euro (voor de andere groepen) worden overgeschreven naar BE89 6528 2337 5185 voor 31 mei.
Als jullie kind toch niet mee kan gaan op kamp laat het dan weten voor 30 juni aan info@chirodepinte.be Daarna worden de inkopen voor het kamp gedaan en wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

Advertenties