Geen categorie

Wij zijn terug!

Na 10 dagen vol avontuur in de onderwaterwereld in Steinbach zijn wij terug in het mooie De Pinte om er alweer een geweldig Chirojaar van te maken! Nu we allemaal terug uitgeslapen zijn, beginnen we elkaar toch een beetje te missen. Na 10 dagen alles samen te doen, heeft de leiding al wat heimwee. En de Chiro begint pas 23 september…
Gelukkig kunnen wij jullie in de tussentijd toch nog af en toe zien. Gisteren, 2 september, zagen we al veel leden die nood hadden aan verfrissing op de Speelstraat! Daar hebben wij samen met de nieuwe leiding fantastische watergevechten gespeeld!
Ook volgend weekend, 8 en 9 september, hopen wij nog veel van onze leden terug te zien. Zaterdag gaan wij wc papier gaan verkopen en als jullie zien hebben mogen jullie zeker een handje helpen.Voor alle leden die zo genoten hebben van het eten op kamp, gaan wij zondag 9 september op de braderie van De Pinte ook onze o zo lekkere wentelteefjes verkopen. Kom zeker eens langs bij onze stand waar ook foto’s van kamp op zullen hangen.
Als jullie op school zitten in De Pinte komen wij ook eens een bezoekjes brengen om al je vriendjes en vriendinnetjes te overtuigen om ook in de Chiro te komen.
Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s